Siirry suoraan sisältöön

Tuotteet

Aurinkosähköjärjestelmä

Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa Suomessa noin 9 kuukautena vuodessa. Sijoittamalla aurinkosähköjärjestelmään parannat omavaraisuuttasi, sekä tuet vihreää siirtymää. Yli menevän sähköt voit myydä suoraan sähköyhtiöllesi!

Jinko – Tiger Neo N-type

Tämä aurinkopaneeli tarjoaa innovatiivisia ominaisuuksia ja luotettavuutta varmistaen paremman suorituskyvyn ja kestävyyden.

SMBB-teknologiaa hyödyntäen Jinkon Tiger Neo N-type-paneelit mahdollistavat paremman valon ansaitsemisen ja virtakokoelman, mikä parantaa moduulin tehotuottoa ja luotettavuutta. Hot 2.0 -teknologia tekee paneelista entistä luotettavamman.

Neo N-type-paneelit tarjoavat myös erinomaisen suojan PID-ongelmia vastaan. Kehittyneen massatuotantoprosessimme ja materiaalivalvontamme ansiosta voit luottaa siihen, että aurinkopaneelisi suoriutuu erinomaisesti myös PID-olosuhteissa. Aurinkopaneelien PID-ongelma (Potential-Induced Degradation) on ilmiö, joka voi vaikuttaa aurinkopaneelien suorituskykyyn ja tehokkuuteen ajan myötä. Se johtuu potentiaalierosta aurinkopaneelin sisäisen piirin ja sen ympäristön välillä.

Jinkon Tiger Neo N-type -paneelit on sertifioitu kestämään vaativia olosuhteita. Paneelit kestävät voimakkaita tuulikuormia (2400 Pa) ja lumikuormia (5400 Pa). Ne ovat myös erittäin suolamistä ja ammoniakkiresistenttejä.

Jinkon Tiger Neo N-type -aurinkopaneelit tarjoavat luotettavaa suorituskykyä, kestävyyttä ja innovatiivista teknologiaa. Ne ovat ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat hyödyntää aurinkoenergiaa tehokkaasti ja luotettavasti.


Hyundai HiE -aurinkopaneeli

Hyundai HiE -aurinkopaneeli on loistava valinta, kun haluat tehokkaan ja kauniin aurinkopaneelin tutulta ja luotettavalta valmistajalta! Hyundai Energy Solutions on hyväksytty korkeimpaan Tier 1 -luokkaan, johon hyväksytään ainoastaan 2 prosenttia aurinkopaneelien valmistajista. Musta aurinkopaneeli muodostaa kauniin pinnan sekä tummille että vaaleille katoille.

Hyundai aurinkopaneelit asennettuna

HT-SAAE HT54-18X(PD)-F

Half cut -kennoteknologiaa käyttävä aurinkopaneeli tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Teknologian ansiosta paneelin sisäiset tehohäviöt ovat vähäisemmät, mikä lisää sen tuottoa. Lisäksi tehokas lämmön jakautuminen estää hot spot -kohtien syntymisen.

Paneeli on suunniteltu toimimaan jopa 1500VDC järjestelmissä, mikä pienentää investointikustannuksia. Paneelin lasi-lasirakenne minimoi mikromurtumien riskin ja kolminkertainen EL-testi takaa korkean laadun.

Paneeli on sertifioitu 2400Pa tuulikuormalle ja 5400Pa lumikuormalle, joten se kestää vaativissakin olosuhteissa. Lisäksi kaikki paneelit lajitellaan ja pakataan ampeerien mukaan, mikä vähentää yhteensopivuushäviöitä ja maksimoi järjestelmän tehon.


CanadianSolar – HiKu6 Mono PERC

Canadian Solarin aurinkopaneelit saapuivat Suomeen. Alan viimeisintä teknologiaa edustavat HiKu-paneelit hyödyntävät nyt uutta half-cut-teknologiaa, joka takaa huomattavasti aikaisempaa paremman energiatuoton myös pilvisellä säällä.

Canadian Solar HiKu -aurinkopaneelien valmistuksessa on hyödynnetty erityistä kaksoismoduulirakennetta, jonka ansiosta aurinkopaneeli toimii paremmin varjossa.

Perinteinen yksimoduulinen aurinkopaneeli, joka on asennettu katolle tavalliseen tapaan pystysuunnassa, lakkaa kokonaan tuottamasta sähköä, kun paneelin alaosa jää varjoon.

Canadian solar paneeli

Growatt -invertteri

Tämä invertteri saavuttaa jopa 98,6 prosentin hyötysuhteen, tarjoaa OLED-näytön ja kosketuspainikkeet helppoon käyttöön sekä tyyppi II oikosulkusuojauslaitteet DC- ja AC-puolella. Voit myös valvoa aurinkopaneeliryhmien suorituskykyä erikseen ja valita AFCI-vaihtoehdon lisäturvallisuutta varten.

Sofar -invertteri

Sofar-invertteri (entinen Sofar Solar) toimii luotettavana apurina aurinkopaneeleiden tuottaman sähkön kuljettamisessa kodin sähkölaitteiden käyttöön. Invertteri on aurinkosähköjärjestelmässä tarpeellinen komponentti, sillä se muuttaa aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran tavalliseen sähköverkkoon soveltuvaksi vaihtovirraksi.

Sofar-invertterissä on helppokäyttöinen suomenkielinen näyttö, ja internettiin kytkettynä laitteiston toimintaa voidaan seurata myös mobiilisovelluksen avulla.

Täytä lomake ja saat hinta-arvion aurinkopaneelipaketista asennettuna muutamassa minuutissa!

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu kodin lämmitykseen tai viilennykseen. Sen parhaimmat hyödyt saavutetaan öljy- tai suorasähkölämmitteisissä asunnoissa ja sen takaisinmaksuaika yleensä 3-6 vuotta. 

Mitsubishi Electric

Mm. RW-sarjan erinomainen lämmitysteho tuo ensiluokkaista lämpöä huoneeseesi. Erittäin tehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Perinteinen Mitsubishi Electricin Hyper Heating malli tuottaa lämpöä vähintään nimellistehonsa verran -15 °C:n ulkolämpötilaan asti. RW-sarjan uuden ajan Hyper Heating teknologialla tuottaa laite nimellistehonsa -25 asteeseen ja vielä kylmemmilläkin keleillä lämmitys jatkuu huipputehokkaana. Uskomaton lämmitysteho maustettuna upealla ominaisuusvalikoimalla lämmittää niin mieltä kuin asuntoakin ennennäkemättömällä tavalla.

Green ilmalämpöpumput meiltä

Gree Amber

Maailman suurin lämpöpumppuvalmistaja Gree on tuonut markkinoille huippu-uutuuden Amber ilmalämpöpumpun. Gree Amber ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen.

Amber ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa, että pumppu on korkeinta A+++ energiatehokkuusluokkaa sekä lämmityksellä että viilennyksellä.

Sähköauton latausasema

Beny latausasemat asennettuna

Beny latausasema, 22kW

Helposti asennettava BENY-latauslaite säätää lataustehoa sen mukaan, kuinka paljon kodin aurinkopaneelit tuottavat. Mullistavaa on, että BENY sopii yhteen kaikkien aurinkosähköjärjestelmien sekä ladattavien autojen kanssa. BENY:n dynaaminen kuormanhallinta suojaa myös kodin pääsulakkeet, oli aurinkopaneeleita tai ei.

Latauslaite saa tarvittavan tiedon kiinteistön syöttökaapelin sekä aurinkosähköjärjestelmän syöttökaapelin ympärille naksautettavista virtamuuntajista. Tarvittavat virtamuuntajat tulevat paketissa mukana. Näin ollen hankalasti ohjelmoitavia tiedonsiirtorajapintoja tai kalliita lisälaitteita ei tarvita.

Lisälämmöneristys

Tarjoamme myös lisälämmöneristeen asennuksen puhallusvillalla! Lisälämmöneristyksellä tuot tuntuvaa säästöä kotisi energialaskuihin.