Siirry suoraan sisältöön

HANKI AURINKOPANEELIT HELPOLLA JA JÄRKEVÄLLÄ RAHOITUKSELLA

Aurinkopaneelit ovat tulevaisuuden energialähde, joka auttaa sinua säästämään rahaa ja ympäristöä. Haluamme tarjota aurinkopaneeliasennukselle joustavan ja turvallisen rahoituksen, joka tekee aurinkopaneelien hankinnasta helppoa ja vaivatonta.

Rahoitus on vaivaton ja järkevä valinta

Rahoitus toimii kuin tavallinen lasku: voit maksaa aurinkopaneelisi ensimmäisellä laskulla ilman ylimääräisiä kustannuksia tai jakaa investointisi kustannukset pidemmälle ajalle. Voit päättää jokaisen kuukausierän kohdalla, maksatko ainoastaan pankin kanssa sovitun minimierän vai jotain sen ja loppuvelan väliltä.

Hankkimalla aurinkopaneelit nyt saat paitsi säästöä laskuihisi myös sijoituksen tulevaisuuteen. Aurinkopaneelirahoitus auttaa sinua tekemään kestävän energiaratkaisun, joka maksaa itsensä takaisin vuosien aikana.

Rahoituksen tuomat edut:

Joustavuus – Rahoitus ei vaadi vakuutuksia tai takaajia, ja takaisinmaksusta sovitaan joustavasti. Voit maksaa koko luoton kerralla ilman lisäkuluja, jos haluat maksaa sen nopeammin.

Kortittomuus – Et tarvitse uutta luottokorttia rahoitusta varten – se on kortiton rahoitustuote.

Tasaerät – Laskutamme aurinkopaneelisi kuukausittain tasaerissä, jotta maksut ovat selkeitä ja ennustettavia.

Rahoituksen voit saada aurinkopaneeleille, ilmalämpöpumpulle, sähköauton latausasemalle ja lisälämmöneristeelle.


Rahoituslaskuri

Katso alla olevalla laskurilla, mitä aurinkopaneeliesi kuukausierä on ja hae rahoitusta. Voit mukauttaa kuukausierän suuruutta sopivaksi omaan taloudelliseen tilanteeseesi.