Siirry suoraan sisältöön

Aurinkosähköpaketit omakotitaloon tai mökille

Hankkimalla oman aurinkosähköjärjestelmän omakotitaloon tai mökille saat pienemmät asumiskustannukset ja voit jopa ansaita myymällä ylimääräisen sähkösi eteenpäin. Tuotto investoinnille voi olla jopa 17 % vuodessa!

Suomen Tähtienergia tarjoaa aurinkosähköpaketteja omakoti- ja mökkiasukkaille, jotka haluavat hyödyntää kestävää energiaa edullisesti ja vaivattomasti. Asiantunteva tiimimme auttaa sinua suunnittelusta aina asennukseen asti, käyttäen vain korkealaatuisia tuotteita, jotka takaavat aurinkosähköjärjestelmän tehokkuuden ja pitkäikäisyyden.

Mökillä ei tarvitse olla valtakunnallista sähköverkkoa, vaan kauttamme saat sähköttömiin mökkeihin laadukkaan aurinkopaneelipaketin akustolla, juuri tarpeisiin sopivan järjestelmän.

Avaimet käteen -periaatteella toimitettava aurinkosähköpaketti sisältää kaiken tarvittavan, kuten aurinkopaneelit, invertterit, kaapelit, kiinnitysjärjestelmät ja muut tarvikkeet. Asennus on nopea, turvallinen ja vaivaton, jotta voit aloittaa kestävän energian tuottamisen heti.

Aurinkosähköjärjestelmän käyttö tuo monia etuja omakoti- ja mökkiasukkaille. Sen avulla voi vähentää merkittävästi energiakustannuksia ja jopa myydä ylimääräistä sähköä takaisin sähköverkkoon. Aurinkosähköjärjestelmä myös lisää kiinteistön arvoa ja houkuttelee potentiaalisia ostajia ja vuokralaisia.

Ota yhteyttä Suomen Tähtienergiaan tänään ja pyydä tarjous aurinkosähköpakettien asennuksesta omakoti- tai mökkikohteeseesi. Me hoidamme kaiken puolestasi, jotta voit nauttia kestävän energian eduista vaivattomasti ja edullisesti.