Siirry suoraan sisältöön

Palvelut

Suomen Tähtienergia

Suomen Tähtienergia on Mikkelin ja sen kehyskuntien alueella toimiva yritys, joka tarjoaa laadukkaita aurinkosähköjärjestelmiä, energiatehokkaita ilmalämpöpumppuja, käteviä sähköauton latausasemia sekä tehokkaita lisälämmöneristyksiä. Tavoitteenamme on edistää kestävää energiaa ja auttaa asiakkaitamme siirtymään kohti ympäristöystävällisempää ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta.

Ymmärrämme, että aurinkosähköjärjestelmät, ilmalämpöpumput ja energiatehokkuus ovat tärkeitä tekijöitä nykyaikaisessa energiataloudessa. Siksi keskitymme tarjoamaan asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa ja vaatimuksiinsa.

Suomen Tähtienergian ammattitaitoiset asentajat suorittavat asennukset huolellisesti ja varmistaen korkean laadun kaikissa projekteissa. Käytämme markkinoiden johtavien valmistajien tuotteita, jotta voimme taata asiakkaillemme kestävät ja luotettavat ratkaisut.

Olipa kyseessä aurinkopaneelien asennus, ilmalämpöpumpun hankinta, sähköauton latausaseman asentaminen tai lisälämmöneristys, voit luottaa meihin. Meillä työskentelee kokeneita alan ammattilaisia, jotka ovat omistautuneita tarjoamaan parasta palvelua ja varmistamaan, että projektit toteutetaan huippulaadulla ja asiakkaan tarpeet huomioiden.

Tarjoamme korkealaatuista työtä, räätälöityjä ratkaisuja ja alan parhailla takuilla varustettuja tuotteita, jotta voimme auttaa sinua siirtymään kohti kestävämpää ja energiatehokkaampaa tulevaisuutta.

Kaikki yhdeltä toimijalta

Normaalisti aurinkosähköjärjestelmän tarjoaa kotitalouksille erillinen myyntiyhtiö ja asennuksen hoitaa aliurakoitsija. Tällöin tarvikkeita ja asennusta joudutaan odottamaan jopa kuukausia. Pahimmillaan takuuasioita pompotellaan toiselta toiselle ja tämä vie turhaa aikaa ja rahaa.
Suomen Tähtienergia tarjoaa kokonaisvaltaisen paketin ilman aliurakointia.

Käytämme laadukkaita tuotteita ja vastaamme asennuksen laadusta
100-prosenttisesti.

Asennus kattavasti Keski-Suomeen ja kehysmaakuntiin!

Asennuspalvelumme kattaa seuraavat alueet:

Keski-Suomi

Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari ja Äänekoski

Etelä-Savo

Mikkeli, Pertunmaa, Hirvensalmi, Kangasniemi ja Pieksämäki

Pirkanmaa

Tampere, Kangasala, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Ylöjärvi, Ruovesi, Juupajoki, Orivesi ja Mänttä-Vilppula

Päijät-Häme

Hartola ja Heinola

Etelä-Pohjanmaa

Ähtäri